Feszültség Kft. – Top 100 gazdasági konferencia „az Év Középvállalkozása” különdíjasa

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged, Top 100 címmel ebben az évben is megszervezte nagyszabású gazdasági konferenciáját a térség legjelentősebb vállalkozásai részére, melyre a Feszültség Kft. -a tavalyi TOP 100 16. helyezett vállalkozása- is hivatalos volt. Idén erre október 12-én, csütörtökön került sor, Szegeden a Szent Gellért Fórumban.

A konferencia előadói érintették a gazdasági kilátások, a globális piaci trendek, a mesterséges intelligencia, valamint az újszerű vállalatikommunikáció témáit is.

Az eseményen bemutatták a Délmagyarországgal és a KSH-val közösen elkészített „Top 100 - Csongrád-Csanád vármegye gazdasága 2023” című kiadványt is, ami a vármegye gazdasági szereplőinek toplistáját is tartalmazza.

Az ünnepségen az idei TOP 100 különdíjak átadására is sor került, mely során büszkén vehettük át a középvállalati kategória elismerését. Továbbá a Feszültség Kft. 3 helyet javítva idén a 13. helyre lépett előre ebben a nemes rangsorban.

Köszönjük Partnereinknek, dolgozóinknak az immár több, mint 30 éves bizalmat!

Feszültséggel, feszültség nélkül!

 

Posztunkban az alábbi cikkeket használtuk fel:

Szeged365.hu https://szeged365.hu/.../top-100-gazdasagi-konferencia.../

csmkik.hu https://csmkik.hu/.../megtartottuk-a-top-100-gazdasagi...

delmagyar.hu https://www.delmagyar.hu/.../csongrad-csanad-100...